Az Ajtó és Ablakcsere legjobban megőrzött titkai

Egyetlen okostelefon sem népszerűbb vagy ismert, mint az Apple Ajtó és Ablakcsere. Tucat dolgot lehet tenni ezzel a telefonnal, és egy millió alkalmazást is segíthet az életében. A legnagyobb lehetőségek kezelése érdekében olvassa el a cikkben az Ajtó és Ablakcsere legmegfelelőbb potenciáljának használatára vonatkozó ötleteket.

Fél-rendszeresen újra kell indítania az Ajtó és Ablakcsere készüléket. Időnként elvégzve ezt a kis újraindítást, segít fenntartani az összes alkalmazás, program és egyéb funkció zökkenőmentes és megfelelő működését. Ehhez csak kapcsolja ki a telefont, hagyja ki legalább 30 másodpercre, majd indítsa újra a készüléket.

Használja ki az Ajtó és Ablakcsere kamera részének videofunkcióját. Ez lehetővé teszi, hogy kiváló minőségű, akár egy perces videókat készítsen a telefonjára. Ha elkészült a videóddal, akkor léphet a fényképek szakaszába, és lejátszhatja vagy elküldheti a videót egy barátjának.

Kevés az akkumulátor, és nincs közel a töltőhöz? A telefon akkumulátorát meghosszabbíthatja a képernyő elsötétítésével és a vezeték nélküli jelek kikapcsolásával. Ide tartozik a wifi, a GPS vagy a Bluetooth. Ezek mind sok akkumulátort lemeríthetnek, és egy csipetnyi kikapcsolás csökkentheti az akkumulátor élettartamát.

Ha személyesen szeretné megismerni Ajtó és Ablakcsere és Siri nevét, próbálja meg megtanítani Siri családjának a nevét. Megtaníthatja például Siri-nak a házastársa nevét. Ahelyett, hogy a házastársa teljes nevét kimondaná, amikor felhívni akarja, mondhatja a "Hívja a férjem" vagy a "Hívja a feleségemet" helyett. Sokkal személyesebb!

Az Ajtó és Ablakcsere új tulajdonsága, hogy sok ember nem ismeri a beépített szótárát. Ez még e-mail vagy szöveges üzenet írásakor is használható. Ha van egy szó, amelyben nem biztos benne, csak érintse meg, és megjelenik a „definiálás” felbukkanó felület - érintse meg!

Ha az Ajtó és Ablakcsere eladását tervezi, akkor a magánélet védelme érdekében mindenképpen törölje annak összes beállításait és tartalmát. Ennek egyszerű módja van. Kattintson az Ajtó és Ablakcsere beállításainak gombjára, és lépjen az Általános szakaszba. A képernyő alján található egy Reset terület, ahol van egy gomb, amely lehetővé teszi mindent a telefonjáról, a beállításokat is törölve.

Ha a magánélettel foglalkozik, akkor fontolja meg, hogy korlátozza-e a Siri-nek mondott összeget. Az Apple megőrzi a Siri-nek mondott hangutasítások többségének felvételeit, amelyeket az Apple a belső üzemeltetett szerveren tárol. Noha ez segíti a beszédfelismerési funkciót, tudatában kell lennie annak, hogy ennek elvégzésekor valószínűleg nincs teljes magánélete.

Ha felhívott valakit, és nem emlékszik a számára, vagy amikor felhívta őket, kattintson a telefonrészben a "beérkezések" gombra. Ez a gomb nem csak a legutóbbi hívások listáját és idejét tartalmazza, hanem lehetővé teszi ezen hívásnaplók törlését vagy a nem fogadott hívások ellenőrzését.

Válassza ki kedvenc csengőhangjait Ajtó és Ablakcsere készülékéhez. Ez lehetővé teszi, hogy mindenki mástól elkülönüljön, ha kiválaszt valamit, amit szeretsz. Töltsön fel egy hangbájtot, amelyből kapsz egy kedvenc zeneszámot. Biztosan tudni fogja, és így lesz a körülötted lévő emberek is, akiknek a telefonja csenget.

Az Apple Ajtó és Ablakcsere egy olyan technológia, amely komolyan korszerűsíti és egyszerűsíti a tulajdonosok életét, akik tudják, hogyan kell kiaknázni az erejét. Ha ilyen felhatalmazással bíró tulajdonos, akkor olvassa el a cikkben olvasott oldalakat. A könnyebb létezés érdekében alkalmazza azt Ajtó és Ablakcsere és mai életében.