Hogyan válhat könnyedén egy jobb cikk íróvá


Bár léteznek számítógépek és technikailag fejlett stratégiák a terméke értékesítésére, általában egy jó cikkre van szükség ahhoz, hogy minden információt átadjon az ügyfeleinek. Könnyen előfordulhat azonban, hogy rossz minőségű írásokat és olyan cikkeket készít, amelyek nem tájékoztatják a vásárlót. A cikkmarketing gyakori buktatóinak elkerülése érdekében tekintse meg a következő tippeket.


Ha már van egy jó számú feliratkozója, folyamatosan küldjön tartalmat. Ez fenntartja az emberek érdeklődését az iránt, amiről beszél, és időnként megemlítheti a termékeit is. Próbáljon meg havonta egyszer hírlevelet küldeni, így elegendő információt tud tartalmazni, és mégis rendszeresen küldhet valamit.


Ha sok cikke van egy témában, próbálja meg e-bookban egyesíteni őket. Valószínűleg különösebb erőfeszítés nélkül össze tudja illeszteni őket, és egy e-book létrehozása egyáltalán nem nehéz feladat. A legjobb az egészben, hogy aztán eladhatja ezt az e-bookot, és profitot termelhet belőle, valamint az egyes cikkekből is.


Tegye a cikkeit először a webhelyére, hacsak nem tiltják. Ezzel a weboldala elnyeri a keresőmotorok figyelmét, és magasabbra fog kerülni a rangsorban. Először a keresőmotorok indexeljék a cikket a webhelyén, majd küldje ki a cikkeit a világba, hogy több ügyfelet vonzzanak.


Minden egyes beküldéskor írja át a cikkét. A keresőmotorok "duplikációt tiltó" politikájának legyőzése érdekében egyszerűen fogalmazza át kissé a cikkét minden egyes beküldéskor. Változtassa meg annyira, hogy ne tűnjön ugyanannak a cikknek, és a keresőmotorok többszörös visszautalást fognak biztosítani, egyet minden egyes új beküldéshez, amit ír.


Hagyja, hogy mások is felhasználják a tartalmát, amíg visszalinkelik Önre. Az, hogy blogok és más webhelyek befogadhatják a cikkét, hatékony és egyszerű módja lehet az új olvasók megszerzésének, mivel ők visszahivatkoznak Önre. Azok az olvasók, akiknek tetszik a cikke, meglátogatják a weboldalát, hogy többet olvassanak.


Szabaduljon meg a szószámláló szoftvertől. Írását az alapos magyarázatokra és információkra összpontosítsa, és csak az általa legfontosabbnak tartott tartalmakat vegye bele. Ha a cikke hosszabb vagy rövidebb lesz, mint eredetileg tervezett, az megengedhető. Tartsa nehézkesnek a tartalmat, és a szócikkek száma nem fog annyira számítani.


Legyen mindenben személyeskedő és barátságos. A cikkei során mindig hagyja, hogy átragyogjon a személyisége, de ne felejtse el ezt más kommunikációs formákban is megtenni. A cikkek, blogleírások, hozzászólások, e-mailek és minden más, egy másik emberrel kapcsolatos dolog esetében mindig ugyanazt a stílust kell alkalmaznia.


Nagyon fontos, hogy érdekes címszót készítsen a cikkeihez. Egy érdekes főcím könnyebben felkelti a látogató figyelmét, mint egy unalmas főcím. Ne csak az első címet válassza, ami eszébe jut; dolgozzon rajta egy kicsit. Akár azt is fontolóra veheti, hogy kikérje egy barátja vagy családtag véleményét.


Ha gondosan ügyel a felvett személyzetre és a kiadott írásokra, vállalkozása új szintre emelkedhet. Ha marketingtervét és cikkstratégiáját az ebben a cikkben található tippekhez igazítja, biztosíthatja, hogy ügyfelei megbízható információkat kapjanak, amelyek eladják kiváló minőségű termékeit.