Segítségre van szüksége az iPhone szerviz használatával? Próbálja ki ezeket az egyszerű megoldásokat!


Az új iPhone szerviz használatának bemutatása nehéz lehet. Annak ellenére, hogy van egy használati útmutatója, és arra utasították, hogyan kell használni, talán kissé zavartan érezheti magát. Ezért nézd át a cikk tartalmát, és nézd meg, mit tudsz megtudni az iPhone szervizről arról, hogyan kell használni a leggyakoribb alkalmazásokat az eszközön.

Egy nagyobb billentyűzet megszerzése egyszerűbbé teszi a böngészést. Nincs szükség nagyobb billentyűzetre. Az iPhone szerviz rendelkezik egy funkcióval, amely lehetővé teszi a telefon elforgatását, a Safari megnyitását és azonnali hozzáférést egy felhasználóbarátabb billentyűzethez. A gépelés sokkal gyorsabb és pontosabb lesz a nagyobb tájorientált billentyűzettel.

Az iPhone szerviz beépített tudományos számológépe segítségével töltse ki magát egy extra modulból. Ehhez indítsa el a telefon szokásos számológépét, és fordítsa el a telefont oldalra, ami a tudományos számológépet fogja megjeleníteni. Az App Store-ban is számos alkalmazás áll rendelkezésre, beleértve a grafikus számológépeket is.

Az iPhone szerviz-nél lehetőség van az iBookok PDF-fájljainak megtekintésére. Ha egy olyan webhelyen van, ahol PDF-t szeretne megtekinteni, vagy egy e-mail üzenetet szeretne, csak annyit kell tennie, hogy megérinti a PDF-hivatkozást vagy az ikont. Ezután egyszerűen válassza az "iBooks-ban" lehetőséget.

Szükséges-e linket küldeni egy weboldalra vagy egy képre egy barátnak? Nyissa meg az oldalt, érintse meg a címsávot, és ezt a linket e-mailként kell elküldeni. Küldjön e-mailt önmagának, ha egy adott eszközhöz szeretne hozzáférni egy másik eszközhöz.

Ellenőrizze iPhone szerviz zenéit anélkül, hogy a zenei alkalmazásba lépne, egyszerűen csúsztatva az alkalmazássávot egyszerre jobbra. Ott kezelni fog egy mini zenei vezérlőrendszert, amely tartalmazza a lejátszást és a szünetet, a következő és az előző gombokat. Akár gyors hozzáférést is kaphat az alkalmazáshoz, ahol jelenleg zene játszik ugyanazon a területen.

Használja az iPhone szerviz fájlokat a fájlok tárolásához. Ha szüksége van fájlokra a kezében, de nem akarja a flash meghajtót vagy a laptopot körülvenni, csak tárolja a fájlokat a telefonon. A wifi-en vagy usb-on keresztül küldött fájlokat tárolhatja a telefonon. Még több helyet is vásárolhat, ha szükség van rá.

Ha az iPhone szerviz iOS4-et használ fel, akkor azt vezeték nélküli útválasztóként is használhatja. Először nyissa meg az Általános beállításokat, majd keresse meg a Hálózat gombot. Ezen a képernyőn egyszerűen érintse meg a Személyes hotspot beállítása lehetőséget. Megkérjük, hogy a szolgáltató megerősítse a változást. Most csatlakoztathatja iPodját, számítógépét vagy más készülékét az iPhone szerviz vezeték nélküli kapcsolatához.

Az új iPhone szerviz eszköz használatának egy kicsit könnyebbnek kell lennie. Ne feledje, hogy egy kis időt vesz igénybe, hogy hozzászokjon a telefon érzéséhez. De időben elsajátíthatja a különböző alkalmazásokat és a telefon használatának módjait. Akkor csak aggódhat, hogy élvezheti magát ezzel a rendkívül előremutató technológiával.