Szilárd bölcsesség használata cikkmarketing birodalmának felépítéséhez

Vannak, akik nem azért érkeznek az internetre, hogy vállalkozást építsenek, mert szükségszerűen ezt akarják. Azért érkeznek, mert manapság szánalmas a munkaerőpiac, és az internet az egyetlen olyan hely, ahol még mindig vannak lehetőségek. Tudja meg, hogyan használhatja cikkmarketing taktikáját, hogy vállalkozását a következő szintre emelje.

A cikkmarketing jó módja annak, hogy webhelyére felfigyeljenek. Az interneten található hasznos tartalom nyomulásával az oldalak, amelyek semmit sem kínálnak a látogatóknak, gyorsan megbuknak. Írjon jó cikkeket, hogy növelje láthatóságát a keresőmotorok eredményoldalain. Minél jobb a webhely, annál magasabb lesz a helyezés.

Álljon ellen az indexek elárasztásának vágyának ugyanazzal a cikkel. Számos indexet használhat cikkmarketing-kampányának részeként. A marketingszakembereknek meg kell küzdeniük azzal a kísértéssel, hogy egyetlen cikket újra elküldjenek a több száz indexnek. A keresőmotorok lenézik ezt a viselkedést, és alacsonyabb besorolást adnak cikkének.

Gazdagítsa cikkét más linkekkel. A cikked rengeteg információt tartalmazhat, de ha találsz kapcsolódó témákat, amelyek a célközönségednek tetszenek, linkeld be őket! Az olvasók szeretik, ha megbízhatnak egy íróban, aki segít nekik több információt találni egy témáról, még akkor is, ha azt nem a szerző írta.

Engedje meg az embereknek, hogy regisztráljanak, hogy elolvassák cikkeit. Az előfizetéses szolgáltatás nagyszerű módja annak, hogy tájékoztassa olvasóit, amikor új cikket tesz közzé. Engedje meg nekik, hogy feliratkozzanak, hogy e-mailben értesítsenek minden alkalommal, amikor új anyagot tesznek közzé, és tudja, hogy minden e-mailben vissza fognak térni.

Ha cikkeivel egy adott rést vagy iparágat céloz meg, győződjön meg arról, hogy elsajátította a megfelelő szleng vagy szakzsargont. Végezzen kutatást, és győződjön meg róla, hogy jól érti a témát. Meg akarja győzni olvasóit arról, hogy tekintélye vagy ezen a területen, így továbbra is olvasni fogják, amit írsz.

Mielőtt elkezdené írni, értse meg, miért nézi meg az olvasó a cikkét. A hangnemnek meg kell egyeznie a célközönség hangjával. Győződjön meg arról, hogy az Ön által megadott információ az, amit az olvasó tudni szeretne. Ha a cikkét az olvasó szemszögéből nézi, az javítani fogja az Ön által készített tartalmat.

Továbbra is a minőségre összpontosítson a kínált cikkek mennyisége helyett. Ha milliónyi közepes minőségű cikket írsz, az a végén valóban fájni fog. A kiadóknak fel kell ismerniük, hogy az Ön cikkei nem minőségi tartalom, és nem adják fel az Ön munkáját webhelyeikre.

Olvass tovább, amennyit csak tudsz. Minden, amit olvas, gyarapítja tudását, így könnyebben és könnyebben írhat további cikkeket. Az olvasás abban is segít, hogy új írásstílusokat találjon, amelyek hasznosak lehetnek az Ön számára. Ez viszont fejleszti a saját írásbeli készségeit.

A betűtípus nagyobb hatást gyakorolhat, mint gondolhatnánk a cikkmarketing világában. Mivel a nézők még azelőtt látják a betűtípust, hogy elkezdenének olvasni, már csak a betűtípus alapján alkothatnak véleményt. Ha a betűtípus unalmas, akkor a néző rögtön ugyanezt gondolhatja egy cikkről.

A végső cél a vállalkozása sikerének elérése, és az ehhez hasonló cikkek, amelyek tele vannak hasznos tippekkel, segíthetnek ebben. Ne feledje, hogy a cikkmarketing nem teljesen magától értetődő. Ha sikeres akarsz lenni, alkalmaznod kell az ebben a cikkben tanult tippeket.