Tippek a pénzkereséshez a cikkmarketinggel

Az interneten való munkavégzés nagyon kívánatos karrier sok ember számára szerte a világon, és a cikkek marketingje révén szinte bármilyen üzleti vállalkozást önkéntes, nyereséges vállalkozássá tehet. Ebben a cikkben bemutatjuk a cikkek marketingjével foglalkozó szakma néhány legjobb tippjét.

Függetlenül attól, hogy miről ír, hogy értékesítse webhelyét, a cikknek soha nem kell 500 szónál hosszabbnak lennie. Valójában arra kell törekednie, hogy cikkeit 400 szó körül tartsa. A tartalom arról szól, hogy felkeltsük az olvasó figyelmét, ne veszítsük el a szöszből és a történetekből, amelyek egyszerűen nem érnek véget. Mentsd el a nagy amerikai regényedért.

Ha forgatni akarja a cikkeket, akkor embereket használjon, ne szoftvereket. A cikkeket forgató szoftverek gyakran nevetséges eredményeket generálnak, és a webböngészők csak vállat vonnak és kattintanak. Az emberi pörgetők viszont nemcsak jobban átírják a tartalmat, hogy elkerüljék a keresőmotor ismétlődő tartalmi büntetéseit, hanem olyan átírásokat is generálhatnak, amelyek kissé eltérő hangszínnel rendelkeznek, amelyek közül egy vagy több több konverziót eredményezhet, mint a többi (megtalálható ez az A/B tesztelésével pörög egymás ellen).

Szabaduljon meg a szószámláló szoftverétől. Az írás alapos magyarázatokra és információkra összpontosítson, és csak a legfontosabbnak tartott tartalmat tartalmazza. Ha a cikk hosszabb vagy rövidebb, mint eredetileg tervezte, ez megengedett. Tartsa nehéz tartalmat, és a szavak száma nem számít annyira.

Hagyja, hogy az emberek feliratkozzanak a cikkei olvasására. Az előfizetési szolgáltatás nagyszerű módja annak, hogy tájékoztassa olvasóit, amikor új cikket tesz közzé. Engedélyezze a regisztrációjukat, hogy e -mailben értesítést kapjanak minden egyes új anyag közzétételekor, és tudja, hogy minden e -mailhez visszatérnek.

Cikkkönyvtár használatakor tudnia kell, hogy mire van szükségük. Nem minden könyvtár rendelkezik azonos beadási irányelvekkel.

Az egyik tipp, amelyet figyelembe kell venni a cikkek marketingjének mérlegelésekor, ha fontolóra veszi, hogy cikkírását magánvállalkozóknak terjessze. Ez segít megsokszorozni a létrehozható cikkek mennyiségét, miközben egyszerre szaporítja nyereségét. Ezenkívül lehetővé teszi, hogy időt fordítson jövedelmezőbb projektekre.

Egy meglepő tény felhasználása a cikk elején nagyszerű módja annak, hogy felhívja az olvasók figyelmét. Ez a tény behozza az olvasót a cikkbe, és nyitottá teszi a gondolkodásra. Nyilvánvaló, hogy ez nagyon hatékony lehet egy termék marketingjében.

Semmilyen körülmények között ne plagizáljon. Nem csak a cikkét utasítják el, hanem valójában bajba is kerülhet a törvénnyel. Teljesen rendben van, ha más forrásokat (például az internetet) használ a cikk írásakor. Csak ne vegye be az információkat, és másolja szóról szóra.

Minél több tippet olvas a cikkek marketingjéről, annál jobb lesz a siker esélye. Gondoljon a marketing üzletre, például az iskolába járásra. Oka van annak, hogy sok évig iskolába jársz. Csak sokat kell tanulni odakint. Ugyanez igaz a marketingre is. Sok mindent tudnia kell.

Próbáljon olyan cikkeket írni, amelyek képesek segíteni az embereknek a problémáik megoldásában. Ha az olvasók úgy találják, hogy cikkei az életük problémáira vonatkoznak, és jó tanácsokat kínálnak a megoldásokhoz, akkor valószínűleg hűséges követői lesznek.

Csak azért, mert az online munkavégzés olyan dolog, amit igazán szeretne csinálni, ez nem jelenti azt, hogy jó lesz benne. A siker biztosításának nagyszerű módja, ha követi az ehhez hasonló cikkekben szereplő tanácsokat, amikor megpróbálja felépíteni marketingkampányát. Kezdje az egyszerű dolgokkal, majd kezdjen nagyobb dolgokra.